Družba s 25-letnimi izkušnjami.

Hera d.o.o. je družba s 25-letnimi izkušnjami na področju računovodskih storitev ter davčnega in poslovnega svetovanja. Naš team usposobljenih in zanesljivih strokovnjakov s poglobljenim znanjem s področij računovodstva, davkov, financ in kadrovanja vam poleg visoko kakovostne organizacije računovodstva in sestave davčnih obračunov zagotavlja tudi celostno poslovno podporo.

O5IMIV0.jpg

Poslovno in 
finančno svetovanje

Če želite izboljšati svojo dejavnost / ponudbo oz. potrebujete nasvete za prenovo ali nadgradnjo poslovanja, se obrnite na nas.

Računovodske storitve
in davčno svetovanje

Računovodski servis, računovodsko in davčno svetovanje. Če iščete kakovostne storitve, smo pravi naslov za vas!

Dodatna
ponudba

Namen naših dodatnih storitev je zagotoviti, da je vaše podjetje opremljeno z vsem, kar potrebuje za uspešno delovanje.

Če iščete kakovostne računovodske storitve in poglobljeno davčno svetovanje, smo pravi naslov za vas!

O81GBA0.jpg

Pomagamo, svetujemo in uredimo vsa potrebna razmerja!

Pomagamo vam pri ustanavljanju podjetja, svetujemo pri urejanju davčnih, finančnih in bančnih zadev ter uredimo vsa potrebna pogodbena razmerja. Specializirani smo v načrtovanju podjetniških strategij za doseganje zastavljenih ciljev in optimalnih rezultatov poslovanja. Nudimo tudi storitve s področja prava gospodarskih družb, finančnega inženiringa, kadrovanja, sklepanja gospodarskih pogodb.

Prisluhnemo vašim potrebam!

Vedno prisluhnemo vašim potrebam in zahtevam ter za vas poiščemo učinkovite in cenovno ugodne poslovne rešitve. Svoje storitve opravljamo strokovno, ažurno, natančno z garancijo poslovne diskretnosti in zaupnega odnosa. Odlikujeta nas osebni pristop ter hitra odzivnost. Vedno stremimo k popolnosti, nenehno se izobražujemo in izpopolnjujemo svoje znanje. Vse storitve opravljamo v domačem in mednarodnem okolju!

O6MG2K0.jpg