Dodatna ponudba

V podjetju Hera d.o.o. se osredotočamo na doseganje vaših poslovnih ciljev in se prilagajamo novim okoliščinam. Namen naših dodatnih storitev je zagotoviti, da je vaše podjetje opremljeno z vsem, kar potrebuje za uspešno delovanje.

Kadrovsko svetovanje - Storitve Hera

Kadrovsko svetovanje

Poskrbimo za kadrovske zadeve, s tem, da prijavljamo potrebe po kadrih. Ob zaposlitvi pripravimo obrazce in pogodbe, po potrebi izdelamo sistematizacijo delovnih mest,pripravimo plan stroškov dela. S pomočjo kadrovskega strokovnjaka nudimo strokovno pomoč pri izbiri kadrov in pripomoremo k zadovoljstvu zaposlenih in delodajalca.

Optimizacija poslovanja - Storitve Hera

Optimizacija poslovanja

Če želite povečati prepoznavnost podjetja in učinkovitost poslovanja, vam pomagamo na pravo pot.

Skupaj z vami analiziramo poslovanje podjetja, identificiramo potrebne spremembe in izberemo učinkovite ukrepe. Stojimo vam ob strani in vam pomagamo vpeljati izbrane rešitve v prakso.

Tečaji slovenskega jezika - Storitve Hera

Tečaji slovenskega jezika

Nudimo jezikova izobraževanja za poslovneže. Izbirate lahko med tečaji za vodilne ali za zaposlene, za posameznike ali za manjše skupine.

Skupaj z vami sprejemamo dobre poslovne odločitve!

Hera storitve - virtualna pisarna

Virtualna pisarna

Nudimo najem virtualne pisarne, kar pomeni, da imate lahko na našem naslovu registrirano vaše podjetje. Prepošljemo vam vse pošiljke in vas o njih redno obveščamo. Vso pošto tudi skeniramo in pošljemo na vaš e-naslov. Po predhodnem dogovoru vam nudimo tudi uporabo računalnika in prostor za sestanke.

phone-handset